Topcon

 

EIKSteer

System 350

System 350 optimerer din landbrugsdrift ved hjælp af avanceret teknologi. X30 skærmen sikrer en simpel og fleksibel arbejdsplatform. Den enkle og fleksible software forbedrer kontrollen med dit landbrug, øger din produktivitet og dine maskiners anvendelsesmuligheder.

 

-Læs mere her

 

 

 

 

 


 

X25

X25 tilbyder komplet autostyring X25 har samme brugervenlige menu på skærmen, træk-ogslip-baserede minivisninger og en menuoversigt, der kan konfigureres af brugeren, præcis som på X30 skærmen.

 

-Læs mere her

 

 


 

Dogwalk med autostyring

System 144

System 144 optimerer din landbrugsdrift med lav omkostning og høj nøjagtighed. X14 skærmen er 4,3" med fuld touch skærm, har 3D-grafik til manuel styring af kort, kortlægning med dækning eller automatisk styring. Ligner og føles som den brugervenlige X30 skærm, i en mindre version.

 

-Læs mere her

 


 

CropSpec - Overvågning af afgrøder

Topcon CropSpec kan anvendes sammen med X30-konsollen til overvågning af variationer i marken, behandling on-the-go eller lagring af data til fremtidig analyse og oprettelse af kort med spredningsmængde.

 

-Læs mere her

 

 


 

TT Sprayer Control

AES-25 Elektrisk styring

AES-25 leverer førsteklasses ydeevne inden for en lang række anvendelsesområder, inklusive sprøjte- og mejetærsker, og tilbyder en autostyringsløsning til ikke forberedte traktorer.

 

 


 

Topcon ASC-10

Topcon ASC-10's automatiske sektionsstyre-system giver sprøjte- og sprederstyring, der dækker 10 rækker, og kan anvendes på rækkeafgrøder og kileformede marker. ASC-10 tænder/slukker automatisk for sektioner, når du krydser tidligere anvendte områder eller bevæger dig uden for markgrænserne.

 

 


 

Dyna AgCam-interface til X30 skærmen

X30 touchskærm leverer skærmbilleder af høj kvalitet ved alle lysforhold, dag og nat, og viser op til fire USB-kameraer samtidig. AgCam kameraer monteres med et stærkt magnetisk opæng og er enkle at placere og flytte mellem forskellige køretøjer og anvendelsesområder.