Topcon

 

EIKSteer

Topcon X35 - 12,1"

Topcon X35 optimerer din landbrugsdrift ved hjælp af avanceret teknologi. X35 konsollen sikrer en simpel og fleksibel arbejdsplatform. Den enkle og fleksible software forbedrer kontrollen med dit landbrug, øger din produktivitet og dine maskiners anvendelsesmuligheder. X35 konsollen forener præcis autostyring/positionering, variabel dosering, automatisk sektionskontrol, samt detaljeret kortlægning/datalogning. 

 

-Læs mere her

 

 

 

 

 


 

Topcon X25 - 8,4"

X25 konsollen er yderst brugervenlig og tilbyder et fleksibelt og produktivt brugerinterface. Konsollen kan håndtere ISOBUS, automatisk sektionskontrol, autostyring, og meget mere. Konsollen kan fåes i en ADVANCED udgave, som tillader brug af variabel sektionskontrol, CropSpec, alsidig redskabskontrol og online fildeling via TAP. Konsollen er velegnet til både RTK-højpræcision og guidance spor-til-spor nøjagtighed. 

 

-Læs mere her

 

 


 

Dogwalk med autostyring

Topcon X23 - 8,4"

X23 konsollen kan opgraderes trinvis i tilfælde af forhøjede driftskrav. Konsollen opgraderes via oplåsningskoder, hvilket muliggør et mere kundetilpasset brugerinterface. X23 konsollen leveres standard med SGR-1 guidance antenne, hvilket muliggør spor-til-spor nøjagtighed. Konsollen kan med fordel kombineres med en AGI-4 antenne til autostyring og et eksternt RTK-modem for højpræcision. 

 

-Læs mere her

 


 

Topcon X14 - 4,3" 

X14 konsollen har et yderst intuitivt brugerdefineret interface. Konsollen kan benyttes til manuel guidance styring eller autostyring, samt håndtere automatisk sektionskontrol og datalogning. Start med manuel styring til lave omkostninger og bibehold samtidig muligheden for RTK-højpræcision. Systemet er nemt at anvende, nemt at opgradere og nemt at montere/kalibrere. 

 

-Læs mere her

 

 


 

TT Sprayer Control

ISOBUS options

ISOBUS er det generelle navn på standarden ISO 11783. Denne standard tillader landbrugs- og skov-industrien at standardisere komponenter som stik, kabler og software. ISOBUS er en plug-and-play løsning, som er blevet mere og mere populær grundet den ubegrænsede funktionalitet. Thorsen-Teknik laver en lang række egenproducerede ISOBUS-løsninger til landbruget f.eks. ISO-RosCrop og ImpSteer. 

 

-Læs mere her

 

 


 

ISOBUS Apollo

ISOBUS Apollo er et nøjagtigt, hurtigtreagerende og brugervenligt regulerings- og kontrolsystem til eftermontering på sprøjter. Apollo muliggør et mere fleksibelt sprøjtesystem i form af ISOBUS, automatisk sektionskontrol og variabel dosering. Systemet fungere på alle ISOBUS kompatible konsoller uanset babrikat. 

 

-Læs mere her

 

 

 


 

ISOBUS Artemis 

ISOBUS Artemis er et elektronsik styresystem til eftermontering på såmaskiner. Artemis imødekommer den stigende efterspørgsel på teknologi til variabel udsåning, samt behovet for at kunne håndtere flere forskellige produkter på samme tid. Systemet er ISOBUS-kompatibelt og kan betjenes via de fleste moderne traktorer. 

 

-Læs mere her

 

 

 


ISOBUS Athene 

ISOBUS Athene er et præcist, hurtigtreagerende og brugervenligt styresystem til bugserede spredere. I overensstemmelse med det øgede fokus på og vigtigheden af nøjagtige spredningsmængder, sikre systemet bedst mulig udnyttelse af forskellige bulkprodukter f.eks. gødning, kalk og sand. Den korrekte spredningsmængde anvendes uafhængigt af ændringer i kørehastigheden. 

 

-Læs mere her

 

 


CropSpec 

CropSpec kvælstofsensorerne aflæser i et stort skanningsområde afgrødens variation i forhold til tæthed/biomasse og kvælstofindhold. Aflæsningerne sker i realtid og kan derfor anvendes til variabel dosering via tildelingskort. CropSpec formindsker omkostningerne til gødning via dosering baseret på afgrødernes faktiske behov. 

 

-Læs mere her

 

 


NORAC Total Kontrol

Total Kontrol gør det muligt at styre hovedliften automatisk og uafhængigt, mens der anvendes proportionale ventiler til at styre hver vinge på sprøjten. Systemet benytter ultralydsscannere som er monteret på højer vinge, venstre ving og midtersektionen. Denne metode sikre at bommen fastholdes i den påtimale højde over både jordflade og afgrøde. 

 

-Læs mere her

 

 


NORAC Slant Kontrol 

Slant Kontrol muliggøre automatisk lifthøde og styring af slant cylinderne på bommen. Slant Kontrol fastholder bommen i en optimal højde ved at analysere både jordflade og afgrøde. En optimal sprøjtehøjde giver et mere fordelagtigt sprøjtemønster og en mere jævn anvendelse. Denne metode giver et mere effektivt brug af sprøjtemidler og reducere omkostningerne dertil. 

 

-Læs mere her

 

 


YieldTrakk

YieldTrakk er en udbytte- og overvågningsløsning til høstmaskiner. Systemet tilbyder realtids overvågning og kortlægning af udbytte, fugt, hastighed og totalvægt. Den indsamlede data kan anvendes til at generere et udbyttekort, hvilket giver et godt grundlag for strategiske beslutninger veedrørende f.eks. gødning. 

 

-Læs mere her

 

 


Loadmaster a100

Loadmaster a100 er det førende vejesystem i branchen og kombinere avanceret sensorteknologi og signalbehandlingsteknikker. Systemet øger produkttiviteten og er designet til at fungere inden for hårde belastningsmiljøer og vejrforhold. Vejesystemet kan certificeres og bruges som kommerciel handelsvægt hvilket overflødiggøre den almene brovægt. 

 

-Læs mere her

 

 


Weighlog a10

Weighlog a10 er et brugervenligt vejesystem, som er egnet til montering på teleskoplæssere, frontlæssere og minilæssere. Systemet kan håndtere op til 10 redskaber, 30 forskellige produkter, 30 kunder og 5 forskellige produktblandinger. Vejningen foregår via hydrauliktyk og systemet kan benytte op til fire sensore på forskellige positioner, samtidigt med at der kompenseres for trykændringer i systemet. 

 

-Læs mere her