Avanceret elektronik til landbruget

 

EIKSteer

EIKSteer

EIKSteer er en løsning til traktorer, hvor man via kommunikation over canbus-systemet på traktoren kan styre forhjulene via en lille vippe-kontakt på venstre armlæn.

Eksempelvis er opgaver med frontlæsser, hvor man drejer meget på rattet, nu langt nemmere og mere behageligt at udføre med Eiksteer.
-Læs mere her

 

 

 

 


 

RosCrop

Er et, effektivt og hurtigtarbejdende GPS RTK-
system baseret på ISO- og Canbus-styring. Systemet er baseret på RTK-signaler til plantning/ såning med en præcision på +/- 2,5 cm med en hastighed, som tidligere ikke har været mulig.
- Læs mere her

 

 


 

Dogwalk med autostyring

Dogwalk med autostyring

Med denne løsning kan du køre med autostyring, mens traktoren køre i dogwalk. Forhjulene kan skifte fra side til side i forhold til baghjulene samtidig med, at man kører i en lige eller buet linje med en præcision på 2,5 centimeter. Udover at kunne køre meget præcist med RTK-autostyring har den en meget lille venderadius på kun 4,4 meter.

-Læs mere her

 


 

Controller for Axion

8-9 serien

Med denne løsning, så det er muligt at bruge alt det avancerede RTK-udstyr fra Topcon på Claas Axion traktorerne. Når man ønsker at kunne lave præcis tildeling af eksempelvis gødning i kiler og sektionsafblænding på marksprøjter med videre, skal man vælge Topcon System 350 med den avancerede X30 ISO-Bus terminal.

 

 


 

TT Sprayer Control

TT Sprayer Control

Et kit med mulighed for at opgradere ældre sprøjter uanset fabrikat til at have sektionsafblænding og dosering via sin Topcon autostyringsskærm. Produktet kan monteres på alle fabrikater af sprøjter, hvis disse er monteret med el-ventiler på lukke- og sektionshanerne.

 

 


 

Topcontrol plovstyring

Gør det muligt ar styre ploven med hjælp fra traktorens Topcon's RTK autostyring. Top Control enheden arbejder ud fra traktorens A-B linjer, ploven regulerer den hydrauliske variable furebredde, ud fra afvigelser i traktorens fastsatte A-B linje og dette med RTK´s nøjagtighed +/- 2,5 cm.

 

 


 

Dynamic Sectioncontrol

  • Automatisk start/stop ved forager
  • Udmåling af kørespor på arealer uden anlagte kørespor, eksempelvis græsarealer eller harvet jord.
  • Automatisk regulering af spredebilledet ved spredning i kiler - sprederen reguleres, når der køres ind over eller ud af et allerede spredt markstykke.
  • Enkel plug and play-løsning
     

 

 


 

Claas Lexion

Fuld integreret løsning!

Topcon Autostyring af Claas Lexion forberedt for laser eller GPS.

Aktivering af Topcon autostyring med Lexion multihåndtag!

 

 

 

 


 

Hardi Interface

  • Enkel plug and play-løsning,
  • Automatisk start/stop ved forager

Hardi joystik: med fuld integration af master, on/off samt sektions status vises på Topcon skærmen.

Automatisk regulering: sektioner åbnes/lukkes, når der køres over eller ud af et allerede sprøjtet areal.