Avanceret elektronik til landbruget

 

EIKSteer

ISO-RosCrop 

ISO-RosCrop er et ISOBUS-kompatibelt plantesystem, som forefindes i to udgaver: On the Go og Stopn´Go. On the Go funktionen omfatter plantning i fart, hvorimod Stop n´Go er tilegnet køretøjer hvor arbejdsopgaven skal foretages mens maskinen holder stille. ISO-RosCrop systemet kan ved hjælp af et GPS-system baseret på RTK-signaler plante/så med en præcision på +/- 2,5cm. 


-Læs mere her

 

 

 

 


 

ImpSteer

RTK-baseret redskabsstyring muliggør en mere præcis arbejdsgang, hvor både traktor og redskab er i fokus. ImpSteer effektivisere afgrødestyringen og minimere ligeledes stresspåvirkninger af chaufføren. Den præcise por-i-spor berbejdelse af jorden muliggør mekanisk rensning, lugning og mange andre efterbearbejdelser af afgrøden. 


- Læs mere her

 

 


 

Dogwalk med autostyring

EIKSteer Cameleon

EIKSteer Cameleon muliggør en mere optimal styring af landbrugsredskaber, hvor afgrødebearbejdelsen er i fokus. Joystikket optimerer styringen af sideskift, hvilket minimere eventuelle afgrødeskader på marken. Systemet giver et bedre udbytteresultat uanset afgrøde og chaufføren kan betjene de fleste funktioner via joystikket. 

 

-Læs mere her

 


 

EIKSteer

EIKSteer er en styringsløsning til traktorer og maskiner, hvor chaufføren kan styre hjulene via en proportional vippekontakt. Joystikket er en god ergonimisk løsning for alle, som har problemer med slidtage i skulder, ryg og nakke. EIKSteer giver et bedre arbejdsmiljø og gør mange arbejdsopgaver mere behagelige at udføre. 

 

-Læs mere her

 

 


 

TT Sprayer Control

Kontrolmoduler

Kontrolmoduler muliggør styring af redskaber, som ikke er forberedt til ISOBUS. Kontrolmoduler kan benyttes med forbindelse til eksisterende redskabs-monitore og eksempelvis håndtere variabel dosering og automatisk sektionskontrol. Kontrolmodulerne kan anvendes med alle konsoller i den store X-familie. 

 

-Læs mere her

 

 


 

RosPlough

RosPlough plovstyring giver en mere ensartet pløjning, hvor ujævnheder og forskellige hældning minimeres i det færdige resultat. Systemet giver en bedre træklinje mellem traktor og plov, hvilket resultere i et mindre effektforbrug og mindre hjulslip, Det er derfor mulig at spare penge på både brændstof og sliddele. RosPlough er ISOBUS-kompatibelt og kan betjenes via enhver ISOBUS-konsol på markedet. 

 

-Læs mere her